Veerhuys D1Veerhuys D2

D teams spelen goed op sterk toernooi

By januari 22, 2017 No Comments

22-1-2017.

In Wijchen speelden de D1 en  D2 op een sterk bezet toernooi tegen de  sterkste teams uit Gelderland Brabant en Limburg.

Bij de D1 ontbraken Jelle en Jamie vanwege blessures en bij de D2 Mike (training bij Ajax) en Sander die ziek was thuisgebleven. Het eerste duel was vreemd genoeg  een onderling duel dat met 3-0 door de D1 werd gewonnen.

Daarna won de D1 van zvv Eindhoven D1 en Lake Valley D1. Ook Veerhuys D2 won de volgende drie wedstrijden op rij. Er werd vrij hard gespeeld op dit toernooi waardoor er menig blessure ontstond. Jamie keeper van de D2 zag zij oude blessure aan de hand weer opspelen na een ongelukkige landing en kon niet verder. Daarna viel Omar voor hem in, maar ook die raakte een wedstrijd  later geblesseerd. Het gevolg was dat de D2 laatste man Finn op goal moest zetten (hij deed het prima) en steeds een speler van de D1 moest lenen. Op zich geen probleem, ware het niet dat ook Wes uitviel bij de D1 na een harde overtreding en dat Melle de keeperspositie van Omar overnam. 

Omdat de meeste wedstrijden achter elkaar doorgingen begon de vermoeidheid een rol te spelen. De vierde wedstrijd van de D1 tegen Wijchen D1 moest afgewerkt worden zonder wissels, Aeron ,Storm en Stijn vielen beurtelings  in bij de D2, want die hadden ook geen wissels meer over.

Tegen ZSW Wijchen D1 dat een sterk team bleek te hebben speelde Veerhuys D1 0-0 gelijk. Daarna werd FC Eindhoven D1 gemakkelijk verslagen en vervolgens ZSW D2. Vijf overwinningen en 1 gelijkspel dus voor de Veerhuys D1. Hierna volgde nog 1 wedstrijd tussen twee teams van ZSW onderling die ruim gewonnen werd door de thuisploeg D1, waardoor zij op doelsaldo de eerste plaats behaalden. Daarvoor had de D2 reeds verloren van de uiteindelijke winnaar uit Wijchen. Uiteindelijk bleken  voor Veerhuys O13/ 1 en 2  de plekken 2 en 3 het eindresultaat op dit sterk bezette toernooi.

Speciale dank aan Jan voor het filmen en ook top dat Jelle ondanks zijn blessure mee was gekomen met Stijn om zijn team te steunen.