Nieuws

Corona maatregelen

By september 8, 2020 september 10th, 2020 No Comments

  In verband met COVID-19 zullen er verschillende maatregelen in de sporthallen van toepassing zijn:
–  Iedereen houdt 1,5 meter afstand
–  Registratie vooraf verplicht
–  Kom alleen als je geen klachten hebt
–  Tijdens de wedstrijd blijf je zitten
–  Geen uitbundig gejuich

Wedstrijden Veerhuys 1
Om te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en GGD is het niet meer mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen voor thuiswedstrijden van Veerhuys 1. Vooraf aanmelden en reserveren via veerhuys@quicknet.nl  is verplicht.

De beschikbare capaciteit van de tribune is gereserveerd voor onze sponsors en leden. Voor de tegenstander van het 1e team zijn maximaal 5 plaatsen beschikbaar mits zij van tevoren zijn aangemeld en is gereserveerd.

Om te reserveren  wordt je gevraagd om je naam, achternaam, e-mail adres en telefoon nummer achter te laten. Deze zullen tot 14 dagen na de wedstrijd bewaard blijven en enkel op verzoek van de GGD gedeeld worden voor eventueel contact onderzoek in verband met een besmetting. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd. Gegevens zullen niet gebruikt worden voor enig ander doeleinde.

Jeugdteams

Elk jeugdteam stelt een Corona coördinator aan die zorgt dat alles volgens de regels verloopt.

Een vaste zitplaats op de tribune
Om het overzicht te bewaren is iedereen verplicht een plaats te kiezen en hier de wedstrijd ook te blijven zitten.  De beschikbare plekken zijn  zichtbaar middels een sticker. Er wordt een uitzondering gemaakt voor een ouder met kind tot 12 jaar. In sporthal Vredehof is een jeugdvak gemaakt waar alle kinderen bij elkaar kunnen zitten.

Aanmoedigen
Vanzelfsprekend mag een doelpunt gevierd worden! Echter willen wij een ieder er op wijzen dat spreekkoren en uitbundig geschreeuw niet toegestaan is.

Aanvang en kleedkamer

Kom niet eerder dan 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd naar de sporthal om drukte te voorkomen.

  • Een team mag maximaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de kleedkamer;
  • Geen ouders in de kleedkamer, alleen de coach en een begeleider;
  • Neem alle kleding en tassen tijdens de wedstrijd mee de zaal in, laat niets achter in de kleedkamer;
  • Er mag gedoucht worden na de wedstrijd maar doe dit liever thuis.

Niet meer wisselen van speelhelft 

Er zijn veel vragen gekomen over het wisselen van de reservebank in relatie tot de hygiënemaatregelen. Daarom is door de KNVB besloten dat er vanaf maandag 14 september er door teams niet meer gewisseld wordt van reservebank. Dit betekent automatisch ook dat er niet meer wordt gewisseld van speelhelft, aangezien wissels altijd moeten plaatsvinden op de eigen speelhelft.

Let op: deze wijziging geldt alleen voor de competities waar volgens de district-spelregels zaalvoetbal wordt gespeeld. Deze wijziging is dus niet van toepassing op de landelijke ere- en eerste divisie.

Sportcafé

In het sportcafé is het verboden om te blijven staan. Iedereen is verplicht om te gaan zitten. Maximaal 3 personen aan een tafeltje m.u.v. een huishouden die bij elkaar mogen zitten. In  de Vredehof is de lange tafel rechts bij de ingang speciaal voor de kinderen die bij elkaar mogen zitten.

Volg de instructies van de medewerkers van HV/Veerhuys,  sporthal Vredehof en sporthal De Kreek
Wij willen niets liever dat iedereen als vanouds de wedstrijden optimaal kan beleven. Wij hopen dan ook op een ieders begrip en medewerking dat de instructies en maatregelen worden opgevolgd.

Alleen samen krijgen we het Coronavirus onder controle. Denk aan elkaar en blijf gezond.

Versie 09-09-2020: 20200909-Corona maatregelen