Nieuws

Bekernieuws , Jong Oranje en overige korte info

By augustus 1, 2019 No Comments

1-8-2019.

Veerhuys 1 heeft in de eerste bekerronde wel een hele sterke tegenstander geloot. In Hoorn ontvangt het team in september namelijk FC Marlène uit Heerhugowaard. De competitie wordt geopend tegen zvv Volendam. Frappant detail is dat in het oefenprogramma ook al tegen deze tegenstanders wordt gespeeld.

Veerhuys talent Jesper van Halderen is geselecteerd voor Jong Oranje en gaat definitief mee met het team naar het vier landen toernooi in Riga dat daar wordt gehouden van 13 tot en met 17 augustus. Op de stand-by lijst staat nog een Veerhuys talent te weten Sem Biezen.

De eerste training voor de Veerhuys heren selectie is op 2 augustus. Het trainingsprogramma en de oefenwedstrijden zijn reeds eerder hier op de site gezet.

De poule indelingen voor alle teams dus ook voor de jeugd zijn deze week bekend geworden, hier kunnen nog veranderingen in plaats vinden, wij wachten nog op de reactie van de KNVB.

Nieuw dit jaar is dat bij het tussentijds  terug trekken van een team  de KNVB heeft besloten heeft om hierop de boetes drastisch te verhogen. Oplopend tot 8000 euro in de A categorie. Dit geldt zowel voor het veld als de zaal.

Jeugdtrainingen

Bij het schema jeugdtrainingen staan de maanden aug en sept nu ingedeeld . Hier kunnen nog kleine veranderingen in komen. Houd u dit dus regelmatig in de gaten. De definitieve teamsamenstellingen vinden plaats na de trainingsperiode augustus  en ruim voor de start van de competitie (medio september).