Mededelingen

Beker naar Marlène. Beker de pineut.

By april 17, 2017 No Comments

In Amsterdam speelden Knooppunt en Marlène de bekerfinale. Het werd een gelijkspel en daardoor moesten penalty’s uitsluitsel geven. Marlène was hierin beter en veroverde de Nederlandse beker.

Ook letterlijk want na afloop was er nog een incident met de beker. Toen supporters het veld opkwamen ging er iemand met de beker vandoor. Het lukte de jonge man echter niet de cup blijvend te verschalken. Marlène kon  alsnog een mooi feestje vieren.

Dat gold niet voor  KNVB competitie leider Ron Kauwen ( zie foto) die ietwat gelaten naast de verfomfraaide beker het geheime teken tegen de neus laat zien van wat nu! De bewaking/orde dienst was geregeld door de KNVB zelf en ja de clubs weten al een tijdje dat dit niet meevalt. De live stream verbinding werd net als in het vorig seizoen abrupt beëindigd, want wat je niet ziet is er niet.

In eerdere jaren waren er ook al meerdere incidenten bij belangrijke wedstrijden, die varieerden  van vuurwerk met gaten in de vloer tot en met dat de KNVB de finale regels aanpaste in het  vorig seizoen tegen de eigen regels in.  Dit laatste  nadat spelers ook al de week ervoor moesten rennen om het vege lijk te redden. Toch blijft Sporthallen Zuid immer the place to be voor de finales. Voor Marlene is er 1 troost , ze hebben nu wel een uniek vormgegeven beker met een geschiedenis waarom later  nog flink gelachen kan worden.