NieuwsVeerhuys B1

B1 wint met 10-1 van Vennewater, toch geen geen play-offs

By maart 22, 2014 No Comments

image

De laatste reguliere competitiewedstrijd van seizoen 2013-2014 ging tegen Vennewater B1. Bij winst waren we nog afhankelijk van de concurrenten die allen tegen elkaar speelden. Andres was afwezig.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al na 3 minuten op voorsprong door een 3/1 die door Mukhtar werd binnen geschoten, 1-0. Na 10 minuten spelen op de klok was het Dave die een pass van Mukhtar mooi afrondde en de 2-0 binnenschoot. vijf minuten later was het Daan dien een pass van Tom van links binnen tikte, 3-0. In de 22e minuut scoorde Veenwater de enige tegentreffer. Levie stopte de eerste inzet goed maar in de rebound wist Veenwater toch te scoren. 3-1.  Dit was tevens de ruststand.

Na de wissel was het Arend Jan die de 4-1 aantekende na een goede combinatie met Tom. Dave maakte de 5-1 in de 13e minuut. Daarna volgde de doelpunten in hoog tempo in de laatste tien minuten van de wedstrijd en liepen we uit naar een 10-1 overwinning. Mukhtar scoorde de 6-1 na een combinatie met Daan. Arend Jan tekende voor de 7-1 en 8-1. Tom scoorde de 9-1 met een mooie stiftbal en de 10-1 na een assist van Daan. Een knappe overwinning.

Toch was de teleurstelling na afloop groot. De play-offs zijn niet behaald doordat Hovocubo verloor van AORC en Marlène  van Wognum Nicols. Op doelsaldo zijn we niet geplaatst. Jammer mannen.

We hebben in de loop van het seizoen een sterke verbetering gezien. We zijn steeds beter gaan spelen. Mooi en goed voetbal afgewisseld met wat mindere wedstrijden. Al met al een mooi resultaat met toch een teleurstellend eind. We zijn nu vroeg klaar en gaan trainingen/oefenwedstrijden inplannen ter voorbereiding op volgend seizoen.

Dank aan de spelers en ouders voor jullie inzet. 

Ellen en Jeroen