20140530-mixtoernooi-3Het mixed toernooi was een succes. Er werd in ontspannen sfeer gespeeld en het was een leuke afsluiting van het zaalvoetbal seizoen. De meeste teams waren gemixed, zodanig dat de onderlinge krachtsverschillen niet al te groot bleken en dat was precies de bedoeling. Er was geen team zonder punt en in begin waren er zelfs een paar verrassende uitslagen.
De ouders en de kinderen hebben de dag als leuk ervaren, een dag die afgesloten werd met de Nederlands kampioen C1 tegen Veerhuys B1 (1-3). Bij de onder/midden bouw ging de beker en” onbeperkt patat eten” ┬ánaar de D3 en de C2 die winnaars werden van hun poule.

Er werd nog gezellig nagezeten in de derde helft. Het was een 20140530-mixtoernooi-4mooi seizoen mensen. Meerdere kampioenen bij de jeugd en de oprichting van de eerste E stars. Vooral dit laatste heb ik erg leuk gevonden en daar gaan we zeker mee door. We willen iedereen bedanken voor de inzet, de vaders maar ook zeker de moeders voor de gezellige en leuke sfeer Allemaal een hele fijne vakantie.

Adri.

 

Op foto 1 de kampioenen van team Bob op het mixed toernooi.

Op foto 2 Jelle die nog een gebakje te goed was vanwege het behalen van de titel WEst 1 en de landstitel. Alleen die nootjes erop he, die lustte ons jonge talent niet.