NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys verliest van FC Eindhoven

By oktober 6, 2019 oktober 8th, 2019 No Comments

archieffoto

Bron NHD

’Goed duel, rotgevoel’

– Vooraf aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven vertelde Veerhuys-coach Antoine Gooyers zijn spelers. ,,Het gebeurt mij iets te vaak dat we naar Eindhoven gaan en dat ik na een goede wedstrijd met een rotgevoel naar huis ga.”

Helaas moest Gooyers concluderen dat het ook nu weer hetzelfde verhaal was. Hij zag zijn team met 6-2 verliezen. ,,Terwijl echt een goede partij hebben gespeeld. Maar ja. Het is inherent aan een jonge ploeg. We waren niet doortastend genoeg. Helaas gebeurt dat bij ons nog iets te vaak.”

De ruststand was 0-0. ,,Maar we hadden al na acht minuten met 0-3 voor moeten staan. Drie keer komen we één op één. En aan de ene kant pakt die keeper wel een paar geweldige ballen, maar aan de andere schieten wij ook gewoon niet goed.”

De ongelukkige 1-0 achterstand werd in de tweede helft nog vlot weggepoetst door Daan Buurman. ,,Nog niks aan de hand dus.” Maar na twee opeenvolgende treffers moesten de bezoekers risico’s gaan nemen en werd er een meevoetballende keeper ingezet. ,,Helaas viel daarna meteen de 4-1.” De thuisploeg liep vervolgens uit naar een geflatteerde 6-1, waarna Sem Biezen voor de eindstand.


Bron Eredivisie zaalvoetbal

FC Eindhoven haalt HV/ Veerhuys uit roze wolk

Na een moeizame eerste helft liep FC Eindhoven na de rust uit naar een 6-2 overwinning op HV/Veerhuys. 

Na twee overwinningen met dubbele cijfers staat HV/Veerhuys na een bezoek in Eindhoven weer met beide benen op de grond. Halverwege was de stand nog in evenwicht en raakte Raphinha een keer waarschuwend de lat. Maar nadat FC Eindhoven na rust een tandje bij schakelde werd er uiteindelijk ruim gewonnen.

In de 23ste was Jamal El Ghannouti de maker van de 1-0. Na de gelijkmaker van Daan Buurman liep FC Eindhoven uit door doelpunten van wederom El Ghannouti, Raphinha, Mouhcine Zerouali, Mo Allouch en de debuterende jeugdspeler Keci Francisco Chilala  In de slotfase kwamen de bezoekers via Sem Biezen terug tot 6-2.


Bron Hoorns Dagblad

Veerhuys onderuit

De jonge ploeg van HV/Veerhuys ging in de tweede helft onderuit na een 0-0 ruststand bij FC Eindhoven. Coach Antoine Gooyers zag wel dat er in die eerste helft mogelijkheden lagen om op voorsprong te komen met een drietal goede kansen. Na de rust kwam de thuisploeg op voorsprong gevolgd door de gelijkmaker van Buurman. De volgende twee treffers vielen echter te snel achter elkaar, en vanaf toen speelde Veerhuys een verloren wedstrijd waarin de jonge Biezen in de slotfase nog wel wist te score: 6-2.