NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys geeft winst uit handen

By oktober 13, 2018 No Comments

 

Foto’s: Gerrie Meijer Fotografie

2018-10-12 Zaalvoetbal, Eerste Divisie, HV Veerhuys – ZVV Urk, sportcentrum Vredehof, Hoorn

Verslag: Leo Giovannangelo
Fotografie: Gerrie Meijer (www.gerriefotografie.nl)

In de Eerste Divisie van de Nationale Zaalvoetbalcompetitie heeft ’t Veerhuys uit Hoorn zijn eerste puntenverlies geleden. In eigen huis werd een riante voorsprong kinderlijk uit handen gegeven tegen ZVV Urk en remiseerde beide ploegen in deze bij vlagen rommelige wedstrijd, 8-8.

Niets stond een vijfde overwinning in de weg want de Hoornaren hadden bij rust al een 4-0 voorsprong. Ook in het tweede bedrijf was de ploeg van Peter van der Slikke op weg naar een prima uitslag toen in het laatste kwart van de wedstrijd er aan Hoornse kant niet meer werd gevoetbald en kinderlijk de doelpunten werden weggeven. Vlak voor het einde, het was toen inmiddels 8-7, was het Romkes die namens Urk een punt veilig stelde, 8-8.

Het puntenverlies kwam hard aan bij ’t Veerhuys, zo ook bij Max Boukens.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/QxphjVY6G5X3KLf
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/PFgBbOCrRHrijO1

Coach Peter van der Slikke van ’t Veerhuys baalde stevig maar blijft geloven in zijn formatie.
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/3Ut86yZzEhk6EYH
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/R8gBOWNkJEmQLeG

Vrijdag 2 november speelt ’t Veerhuys wederom thuis en wel tegen promovendus Os Lusitanos uit Amsterdam.

Lees hier het verslag van Koen Roozendaal voor XYTO Media:
https://www.nieuwsuitwestfriesland.nl/…/hv-veerhuys-moet-zv…

Luister elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur naar Sport Actueel op WEEFF via de Ziggo kabel, in de ether op 103.9 mhz (tevens 105.8 mhz en 107.1 mhz) en WEEFF.NL. (andere aanbieders kunt u vinden op onze website)
Uitzending Gemist op WEEFF Radio? Kijk dan op mixcloud.com en geef als zoekopdracht sport actueel.

Via de onderstaande links kunt u eerdere afleveringen of interviews terug luisteren of downloaden voor eigen gebruik. Bij gebruik op websites, Social Media of andere media bronvermelding toepassen.

https://giovannangelo.stackstorage.com/s/NiugQXMNpcPo2dV
https://giovannangelo.stackstorage.com/s/OuZtw9Bhxcp5PgT

Abonneer ook op mijn JoepTjoep kanaal voor meer beeld:
https://www.youtube.com/channel/UCH_9H73cpkxff5yTfHhd5eA

Voor meer informatie of voor het aanbieden van sportinformatie kunt u mij altijd een berichtje sturen via de e-mail: leo@giovannangelo.nl

 

Bron NHD

Veerhuys geeft voorsprong weg

Veerhuys heeft gisteravond voor het eerst schade opgelopen. In eigen huis verspeelden de mannen van trainer Peter van der Slikke een 5-0 voorsprong. Opponent ZVV Urk leek verslagen, maar na een krankzinnige slotfase eindigde het duel in 8-8. ,,Zij schieten de bal drie seconde voor tijd keihard voor en via een gezicht van een Urk-speler valt de bal binnen. Ja, die goal was typerend voor de avond. Al had het nooit zover mogen komen”, aldus Van der Slikke.

,,We maken vooraf afspraken, ook als de tegenstander met een extra speler speelt, maar kwamen ze onvoldoende na. En dat loop je op. Urk verdiende het op basis van inzet.’’

Veerhuys-ZVV Urk 8-8. Darri 1-0, Buurman 2-0, Zwagerman 3-0, Zwagerman 4-0, Darri 5-1, Buurman 6-1, Darri 7-3, Boukens 8-4.