NieuwsVeerhuys D1

20-05-2012: Veerhuys D1 pakt titel West 1

By juni 5, 2012 No Comments

Met 0 goals tegen veroverde de Veerhuys D1 de algehele titel West 1. De beker ging mee naar Hoorn en dat was dik verdiend , want in de finale werd met maar liefst met  9-0 gewonnen van Golden Stars Amsterdam. Topscoorder bij Veerhuys was Justin met 8 goals dit toernooi.

Veerhuys begon haar eerste wedstrijd geconcentreerd tegen AORC D1. Het werd een 2-0 overwinning. Daarna volgde wederom een 2-0 overwinning op Golden Stars, het team dat later de finale zou spelen ten koste van Vennewater. De derde wedstrijd werd ook door Veerhuys gewonnen. FC Amsterdam werd met 5-0 kansloos verslagen.

De halve finale was lastig, want de kids raakten vermoeid, de dag ervoor hadden velen al een veldtoernooi gespeeld. Ook de finale op tv tussen Bayern en Chelsea was een latertje geworden, dus dat werd merkbaar. Tegen Reiger Boys werd het 0-0 en moesten pingels de beslissing brengen. Justin, Davey, Jorn en Max faalden niet en zo bereikten we de finale tegen Golden Stars.

De coach pepte iedereen op voor de laatste 2x 15 minuten en Ky werd toegevoegd. Veerhuys D1 speelde de beste wedstrijd van het toernooi. Mooie combinaties en zeer fraaie goals waren het resultaat. Het werd een 9-0 overwinning en de Veerhuys D1 kreeg dit kampioenstoernooi geen goal tegen. Een topprestatie en een geweldige seizoensafsluiting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ky gaat naar AZ, Justin en Sem naar Volendam. Wij wensen ze heel veel succes , want dit zijn toppers. Justin ontving uit handen van KNVB bestuurder dhr. Aafjes de WEST 1 beker en die valt nu te bewonderen in café Stam tijdens de kermis. Bedankt allemaal voor een mooi seizoen, met deze beker als de bekroning.

Jos, Marc, Nino en Adri                 Fotoreportage Veerhuys