Uncategorized

2 Titels op ZOG toernooi. D1 maakt indruk.

By december 24, 2016 No Comments

In Haarlem had ZOG drie korte toernooien georganiseerd.

F-jeugd 

Onze allerjongsten beten het spits af. De eerste wedstrijd werd  met 2-1 gewonnen van ADO’20 F1. De tweede wedstrijd tegen AFC’34 werd met maar liefst 7-1 gewonnen. De laatste wedstrijd ging met 1-2 verloren tegen ZOG.

Op doelsaldo pakte Veerhuys de eerste plaats. Veerhuys talent Pascal werd speler van het toernooi.  Het team heeft het goed gedaan met F jes uit de E4 en E5 aangevuld met een paar nieuwe F jes uit het voorbereidend jaar. De beker ging met coach Jeroen mee naar Hoorn.


E-selectie

Hierna was de E selectie aan de beurt. De eerste wedstrijd van het team ging tegen AFC’34 ruim verloren 0-4. Dit had vooral te maken met het feit dat het team niet is ingespeeld door allerlei BVO verplichtingen. Hierdoor ontbreken vaste patronen en een systeem en wordt er te veel individueel gespeeld.  Het team zit echter vol met ruwe diamantjes. waaronder 2 Ajax spelers, 2 Feyenoord Spelers 1 van Volendam en 2 spelers van de AZ school.

De tweede wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van FC Purmerend. Ook in de derde wedstrijd tegen ZOG was het team vooral individueel veel sterker. De 1-0 voorsprong werd vlak voor tijd te niet gedaan door een onterecht toegekende goal voor de thuisploeg. De bal was bij lange na de doellijn niet gepasseerd, maar ach 1-1 dus. Beste speler van het toernooi werd Tyron Mensah.

 


Veerhuys D1

De dag werd afgesloten door Veerhuys D1 dat op volle oorlogssterkte aanwezig was. Elf man is natuurlijk 

normaal gesproken veel te veel, maar Adri had besloten niemand thuis te laten. Hij zag dit als een afsluiting van 2016.

Lastig wisselen dus in deze korte wedstrijdjes van 18 minuten, maar het liep. De eerste tegenstander was AFC’34, door ons hoog ingeschat en daarom moest het even gebeuren. De D1 liet grote indruk achter door met 4-1 te winnen via prachtig volwassen combinatie spel met afrondingen bij de tweede paal. De tweede wedstrijd werd met 3-1 gewonnen en de laatste wedstrijd eindigde in 9-1. Ook deze beker ging mee naar Hoorn. Jim werd topscoorder met 5 goals. Na afloop waren er naast de bekende chup a chups van de coach ook  drankjes en enige schalen patat alsmede lovende woorden voor de boys. Complimenten ook aan alle ouders die zich voor het team inzetten en voor aanvoerder Jelle die een keurig  kort slotwoord deed. Een mooie afsluiter dus van 2016 boys, we zijn trots op jullie.

Een hele fijne kerst en een sportief 2017, want wij gaan voor de Nederlandse titel.

Selectie O13.1: Omar, Jelle, Melle ,Stijn, Jamie, Wes, Aeron, Storm, Jort, Jesse en Jim.

Foto’s D1: Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”241″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]