Veerhuys C1Veerhuys D1

15 juni: Veerhuys strijd om landstitels zaalvoetbal voor jeugdteams in Wijchen

By juni 9, 2013 No Comments

20130520-D1-West1-006Op 15 juni is het NK Jeugd zaalvoetbal in het Sport en evenementencentrum in Wijchen. Thuisblijvers kunnen via de link http://live.wijchen.tv  de wedstrijden van de D-pupillen en alle finales volgen.

Klik hier voor het Programmaboekje NK te Wijchen

Op 15 juni a.s. organiseert de KNVB in Wijchen de strijd om het kampioenschap voor jeugdteams van clubs. Vorig jaar was er een officieuze titelstrijd in Eindhoven en dit jaar is het eerste officiële kampioenschap. De kampioenen van de KNVB-districten bij de A-,B- en C-junioren en D-pupillen zullen strijden om de titels.

Voor West 1 nemen Veerhuys C1 en Veerhuys D1 deel aan dit kampioenschap.

C-junioren: DZV’82 (Dodewaard), CFE/VDL Groep (Eindhoven), HV/Veerhuys (Hoorn), Fermonia (Roermond) en Futsal Heerenveen(Heerenveen).

D-pupillen: ZSW/DPN (Wijchen), TZT/Bunga Melati (Tilburg), HV/Veerhuys (Hoorn), Lake Valley (Venray) en Achilles 1894 (Assen)

Nieuwe media

De teams kunnen foto’s op https://www.facebook.com/knvbzaalvoetbal plaatsen, zodat iedereen kennis kan maken met deze teams. Tevens kan iedereen op deze dag een tweet plaatsen en meelezen op de TweetWall in het sportcentrum.

Tenslotte kunnen de thuisblijvers via de link  http://live.wijchen.tv  de wedstrijden van de D-pupillen  en  alle finales volgen .

Organisatie

Gastheer voor de titelstrijd is de vereniging ZSW/DPN(Wijchen) , die dit jaar het 25-jarig jubileum viert. Samen met de medewerkers van de KNVB organiseren en werken zij mee aan deze dag waar kampioenen kampioenen ontmoeten

De bal in het Olympic Sport– & Evenementencentrum begint om 09.30 uur te rollen en rond de klok van 16.00 uur beginnen de finales. De toegang voor deze dag is gratis.

De eerste wedstrijden van zowel Veerhuys D1 als Veerhuys C1 beginnen om 10.00.

Veerhuys C1, coach Fred Breg. Selectie compleet, alleen van Jorg mogelijkheid dat hij op veld verplichting heeft.

Veerhuys D1, coach Norbert en Marc. Selectie compleet. Half uur allen van te voren aanwezig zijn. Programma is opgestuurd aan allen via de mail. Veel succes.