Vennewater O17/1 – Veerhuys O17/1 (2-1)

Vrijwel het gehele seizoen gingen Veerhuys, Vennewater en Kondo Budjang gelijk op in de competitie. Op de slotdag van de reguliere competitie was het verschil tussen deze 3 ploegen dusdanig minimaal dat het plaatje voor de play offs bepaald zou worden door de kraker Vennewater-Veerhuys. Bij een gelijkspel zouden deze 2 ploegen zich beide plaatsen en zou Kondo afhaken, bij een winst voor 1 van de 2 spelende ploegen zou de winnaar samen met Kondo zich voor de play offs plaatsen.

Met de meeste spelers weer terug van blessures werd vol spanning naar deze 1e finale toe geleefd.

Direct vanaf de aftrap was duidelijk dat de zenuwen een aantal van onze spelers danig parten speelde. Het speltempo was te traag en er werd te laag druk gezet.

Nadat een eerste goal van Vennewater terecht werd afgekeurd wisten de gastheren halverwege de 1e helft de 1-0 te scoren. Met deze ruststand werd het roer omgedraaid en besloten meer pressing te spelen teneinde de benodigde 1-1 te scoren. Na een minuut of 5 in de 2e helft wist Tiger de broodnodige goal te scoren. Ondanks veel aanvalsgolven van beide teams leek de wedstrijd in een voor beide teams bevrijdende 1-1 te eindigen. De play offs leek vrijwel in de pocket…..leek….3 minuten voor tijd werd niet tijdig omschakelen afgestraft: 2-1 voor Vennewater. Einde seizoen.

Een geweldig seizoen eindigt op deze manier met een enorm domper.

Reageren niet meer mogelijk.