Veerhuys E1 wint bij Marlène (1-4)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Marlene op het programma. We misten 4 van onze vaste spelers maar gelukkig kregen we hulp van Jesse (E2) en Omar (E5) zodat we met 2 wissels aan de wedstrijd konden beginnen.

We wisten nog van de vorige wedstrijd dat Marlène een goed verdedigende ploeg had. Het was dus geen verrassing dat zij de hele wedstrijd de bus parkeerde. Veerhuys probeerde hier doorheen te komen door veel van positie te wisselen. Dit lukte bij vlagen erg goed. Na 5 minuten werd de score geopend door Veerhuys. Een mooi afstandsschot in de kruising was onhoudbaar voor de keeper. Snel daarna volgde de 2-0. Een mooie aanval over rechts werd mooi afgerond  aan de linkerkant. Deze 2-0 was tevens de ruststand.

Veerhuys begon weer gretig aan de 2e helft, maar kon niet voorkomen dat Marlene de 2-1 op het scorebord zette. Onze jongens lieten de koppies niet hangen en gingen snel op zoek naar de 3-1! Deze werd door weer een mooie aanval goed ingeschoten. Daarna volgde een beetje rommelige fase waarin de scheids in elk geval zijn mannetje stond. Waar Marlène kans had op de 3-2 was het juist Veerhuys die de 4-1 binnen schoot! Dit was de tevens de eindstand! De jongens hebben hard gewerkt en de toeschouwers hebben zeker ook hele mooie aanvallen gezien vanavond, klasse!!

Goals Ian en Demy beiden 2x.

Tot volgende week tegen het sterke KFC!

Reageren niet meer mogelijk.