14-07-2012: Veerhuys D3 oefent in leuke pot (7-4)

Vlak voor de zomervakantie speelde het nieuwe en zeer jonge Veerhuys D3 een leuke en leerzame oefenwedstrijd tegen Bob Nieuweboer D4. De bezoekers hadden ook  een zeer talentvol team en de wedstrijd was redelijk in evenwicht.

Voor de Veerhuys D3 was dit de eerste echte ontmoeting in de zaal en daarom was het goed dat er wat versterking was van twee meer ervaren spelers. Veerhuys begon enthousiast aan de wedstrijd en kwam sterk uit de startblokken. Er werd 3 x 15 minuten gespeeld en in het eerste gedeelte ging de D3 met 3-0 aan de leiding, met o.a. een goal van Thomas.

Bob N. deed iets terug en kwam op 3-1. Zo golfde het aanvallende spel van beide teams op en neer. Bij Bob N. was uitblinker Wietze Grooteman goed op dreef, maar ook bij Veerhuys liet bijv. Lars zien zeer technisch te zijn en over een prima inzicht te beschikken. Kortom iedereen deed heel goed zijn best. Bij een 5-4 stand in de derde periode werd het nog spannend, maar Veerhuys D3 gaf nog één maal gas en daardoor werd de einduitslag 7-4 in Hoorns voordeel. Een zeer leuk oefenduel dus dat zeker voor herhaling in aanmerking komt. Tot na de vakantie allemaal.

Reageren niet meer mogelijk.