Schema play-offs JO15 en JO 13

De play-off wedstrijden voor JO15 en JO13 zijn door de KNVB vastgesteld.

1241 Onder 15 Topklasse beslissingswedstrijd, play-off en finale
Na beëindiging van de reguliere competitie in de JO15 Topklasse B zijn twee teams (Vennewater en Avenhorn) in puntenaantal en doelsaldo op de tweede plaats geëindigd. Om als deelnemer aan de play-off wedstrijden deel te kunnen nemen, is een beslissingswedstrijd vastgesteld op vrijdag 30 maart a.s. in sporthal De Oostwal in Sint-Pancras.
Bij gelijk eindigen van deze wedstrijd worden onmiddellijk strafschoppen genomen om een winnaar te bepalen. De winnaar van de beslissingswedstrijd plaatst zich samen met de nummer 1 van poule B en nummers 1 en 2 van poule A voor de play-off wedstrijden voor de JO15 Topklasse.

De nummers 1 en 2 van poule A en B spelen twee wedstrijden tegen elkaar, waarbij de nummer 2 van poule A het opneemt tegen de nummer 1 van poule B en de nummer 2 van poule B tegen de nummer 1 van poule A. De nummers 2 beginnen met een thuiswedstrijd, waarna de nummers 1 het thuisvoordeel van de 2e wedstrijd hebben.
Elke play-off moet een winnaar opleveren. Het betekent dat, indien na twee wedstrijden de wedstrijdpunten en het doelsaldo gelijk zijn, er een winnaar wordt verkregen door het nemen van strafschoppen. Voor de regeling hiervan verwijzen wij u naar de spelregels zaalvoetbal district.

De winnaars van de play-off wedstrijden plaatsen voor de finale om het kampioenschap van het district West I, dat wordt gehouden op 20 april in 

 

Sporthal De Kreek in Zwaag. De kampioen plaatst zich met het behalen van het districtskampioenschap voor het Nederlands kampioenschap, dat gehouden wordt op 13 mei in MFSA De Beuk te Purmerend.

20180327-1241 Onder 15 Topklasse play-off 2017-2018

 


1251 Onder 13 Topklasse play-off en finale
Na beëindiging van de reguliere competitie hebben vier teams zich geplaatst voor play-off wedstrijden in de JO13 Topklasse om te bepalen welke teams de finale spelen om het kampioenschap van West I. De play-off bestaat uit twee wedstrijden, waarbij de nummer 1 het tegen de nummer 4 van de reguliere competitie op neemt en de nummer 2 tegen de nummer 3. Het laagst geplaatste team begint met een thuiswedstrijd. De play-off wedstrijden worden gespeeld op 6 en 13 april 2018.
Elke play-off moet een winnaar opleveren. Het betekent dat, indien na twee wedstrijden de wedstrijdpunten en het doelsaldo gelijk zijn, er een winnaar wordt verkregen door het nemen van strafschoppen. Voor de regeling hiervan verwijzen wij u naar de spelregels zaalvoetbal district.

De winnaars van de play-off wedstrijden plaatsen voor de finale om het kampioenschap van het district West I, dat wordt gehouden op 20 april in Sporthal De Kreek in Zwaag.

De kampioen plaatst zich met het behalen van het districtskampioenschap voor het Nederlands kampioenschap, dat gehouden wordt op 13 mei in MFSA De Beuk te Purmerend.

20180327-1251 Onder 13 Topklasse play-off 2017-2018

 

 

 

 

Reageren niet meer mogelijk.