E6 tegen E4 (1-5)

Op de woensdagavond speelden in de Kreek Veerhuys E4 en E6 tegen elkaar. Veerhuys E4 dat ook uit F jes bestaat heeft al een voorbereidend jaar achter de rug en het verschil was dus ook duidelijk zichtbaar. De E4 in het geel was te sterk voor de in het blauw spelende E6 en won met 5-1. 

De E4 o.l.v Roy (ex Ajax) en Ali heeft  ook een ijzersterk coach duo  op de bank, de kids combineerden leuk en hebben echt een groei doorgemaakt. Met laatste man Rens  als aanjager ( hij staat in de belangstelling van Ajax)  werd het initiatief gepakt en het was Dean die de 0-1 scoorde. Voor de E6 maakte uitblinker Nick de gelijkmaker. Keeper Thijs van de E6  had vele mooie reddingen anders was de score hoger uitgevallen. Ook keeper Mees  van de E4 speelde sterk, hij viel op door via mooie passes rustig en goed mee te voetballen.

 De E6 moet nog veel leren en is gemiddeld ook iets jonger dan de E4. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de E4 langzaam uit liep. Adam raakte het houtwerk op miraculeuze wijze maar de mooiste actie  vonden wij de goal van Amadou die van centraal achter door het midden door kwam en laag binnen schoot. Het talrijke publiek zag een leuke wedstrijd en bij de E6 debuteerden een paar nieuwe spelers.

Reageren niet meer mogelijk.