E teams O11 en O10 op toernooi in Oostwal

Foto Lonneke

23-12-2017.

Drie Veerhuys E teams deden mee aan het Oostwal toernooi. De E1 had slechts drie basisspelers vanwege onder andere de vakantie en een toernooi elders met de veldclub. Het team werd aangevuld met jonge spelers uit de E5 en die deden het prima. Het team werd eerste in de poule.

De E2 werd tweede in hun poule achter de latere winnaar Bluedesk 1.

Foto Lonneke

Veerhuys E3  tenslotte werd ook eerste in hun poule.  Uiteindelijk eindigde het goed spelende Veerhuys  E3  team op doelsaldo op plek twee en Veerhuys E1 op plek drie. De laatste wedstrijd onderling eindigde in een 1-1 gelijkspel.  Veerhuys E2  tenslotte werd vijfde.

Het toernooi eindigde voor de Veerhuys E1 in  mineur, omdat er voor de laatste finale wedstrijd een pauze was waren de spelers aan t spelen in de kleedkamer. Duuc kwam met zijn vingers heel vervelend tussen een deur en moest naar t ziekenhuis naar de plastisch chirurg. Het topje van zijn middelvinger was er bijna af en een andere vinger miste de nagel.  Het geheel maakte veel indruk bij de nog zeer jonge medespelers . Wij wensen onze pechvogel heel veel sterkte en wensen hem een voorspoedig herstel.

 

Reageren niet meer mogelijk.