C4 wint wederom met grote cijfers.

Woensdag stond de uitwedstrijd tegen Bot Meubelen O15-4 op het programma. Onze tegenstander speelde in een 2-2 opstelling waardoor wij wat om moesten zetten als zij de bal hadden.

We hadden afgesproken om hoog druk zetten om snel de bal in bezit te krijgen. Dit werkte de eerste helft erg goed. We kwamen snel op 0-1 door Jesse die een rebound goed inschoot. Hierna kwam er een counter maar Floris was met een prima reflex op tijd om zijn doel schoon te houden. Hierna kwamen we door een uitbraak op 0-2 door Ayden. Huj maakte ook de 0-3 na een mooie strakke pass van Jamie diagonaal door de verdediging. Tijmen h  ad achterin de boel goed op orde. Raoul maakte even later een mooie slalom die door Valentijn hoog in het doel geschoten wordt. Lucas deed met een mooi afstandsschot ook een duit in het zakje met de 0-5 waarna hij ook de 0-6 na een mooie passeerbeweging op de keeper maakte na een lange pass van Finn. Dit was gelijk de ruststand.

In de tweede helft had de tegenpartij het beter op orde en wij minder. We kregen hierdoor de bal bijna niet in de goal. Jamie maakte na mooi combinatievoetbal de 0-7. Na een uitbraak van Bot gooide Floris een lange bal in de voeten van Ayden die koel binnen schoof. De 0-9 werd ook door Ayden gemaakt na weer een mooie pass van Jamie naar de tweede paal. Vlak voor tijd maakte Bot nog een eretreffer waardoor de eindstand 1-9 werd.

Reageren niet meer mogelijk.