Antoine Gooyers stopt bij Veerhuys. Nacompetitie start bij Leek.

8-5-2018.

Coach Antoine Gooyers stopt bij HV Veerhuys. De trainer/coach heeft zich  jarenlang enthousiast voor de club ingezet en nam dit seizoen nog eenmaal de honneurs waar toen er een beroep op hem werd gedaan. Het bestuur en de coach zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Er rest echter nog een nacompetitie voor het Hoornse team en daar hadden weinig mensen rekening mee gehouden zo op de helft van het seizoen toen Veerhuys voor 1 dag zelfs nog even aan kop ging in de eredivisie. De eerste tegenstander voor de geel hemden is Leek. De uitwedstrijd tegen de Leekster Eagles wordt vrijdag aanstaande gespeeld in Drachten, omdat hun thuishal niet beschikbaar is. De return vindt een week later plaats in de Vredehof te Hoorn. De taken van coach Gooyers worden tijdelijk overgenomen door Arie van der Laan en Ellen Atteveld die als coaches van respectievelijk Jong Veerhuys en de A1 junioren het jeugdige team het beste kennen. Het afgelopen weekend heeft het bestuur gesproken met de opvolger voor het komend seizoen. Ook ditmaal zal Veerhuys gaan voor iemand die de club kent. Meer info hierover volgt in de loop van de week.

Tegen de Leekster Eagles ontbreken de spelers Odi Nimako (vanwege werkzaamheden in het buitenland) en Dennis Pals (vakantie). Mo Darri is nog  herstellende van een blessure , maar dat lijkt de goede kant op te gaan.

Voor de Onder 15 junioren wordt het ook een spannende week. Zij spelen in de nieuwe hal te Purmerend op zondag  13 mei het NK toernooi tegen de kampioenen van de andere districten. Het schema vindt u ook op onze site.

Reageren niet meer mogelijk.