12-4-2019. Veerhuys E1 sluit seizoen prima af middels winst op koploper Bluedesk D1 (3-5).

Veerhuys E1 speelde onde d naam D4 de voorjaarscompetitie tegen D teams waarvan de meeste twee jaar ouder zijn. Uit tegen koploper Bluedesk werd verrassend met 3-5 gewonnen en dat is een hele knappe prestatie te meer omdat veel spelers die naar een bvo gaan ontbraken. Ook Sil en Just konden dezeavond niet in actie komen. Nick was onderweg naar Valencia met een koffer die bijna groter is dan hij zelf en dat wordt een mooi voetbal festijn aldaar. Succes boy.

Ook dit jaar nemen wij afscheid van nog meer spelers van de Veerhuys E selectie teams teams die zo talentvol zijn dat het merendeel is aangenomen door allerlei bvo’s. Nick en Giel gaan naar AZ, Mika naar Feijenoord. Calvin ging al eerder naar AZ en Richano naar Ajax. Vandaag bereikte ons het bericht dat Tommy is aangenomen door Almere City en dan zijn er nog veel spelers die trainen in de AZ schooltjes en al ver zijn gekomen. Allemaal heel veel succes boys en dat geldt ook voorde tweeling Daan en Niels (Ajax en AZ).

Het nog zeer jonge Veerhuys E1( D4) is derde geworden in de poule en dat is meer dan goed gedaan. Dank ook aan de coaches en iedereen die zich voor het team heeft ingezet.

Reageren niet meer mogelijk.