11-05-2012: Veerhuys C1 sluit stijlvol af met 5-0 overwinning

De laatste wedstrijd van het seizoen werd mooi afgesloten met een 5-0 overwinning op Wognum Nicols C1. Bij Veerhuys C1 ontbraken Daan en Ryan vanwege blessures en werd het team aangevuld met Justin die wederom prima speelde. Halverwege de 1e helft scoorde  Jorg voor Veerhuys de 1-0 na een assist van Jacey. Arend-Jan schoot nummer 2 binnen en vlak voor de rust was het Jacey die de 3-0 maakte.

Na de pauze bleef het kwaliteitsverschil groot. Levie had een paar knappe reddingen en we hielden weer de nul! Dus taart.

Een prachtige hakbal van Dave die wederom sterk speelde, zorgde ervoor dat Jorg de 4-0 kon binnen tikken. Andres bepaalde de eindstand op 5-0 in het voordeel van Veerhuys C1. Ook Veerhuys C1 speelt net zoals de D het kampioenstoernooi op 20 mei in Amsterdam. Locatie Sporthallen Zuid.

Het was een goed seizoen voor dit talentvolle uit merendeel 1e jaars C bestaand team. Jorg gaat nog stage lopen bij Ajax. Heel veel succes. We gaan binnenkort nog oefen met het nieuwe team voor komend seizoen.

Jan, Nino en Adri

Reageren niet meer mogelijk.